Kendilerini "AK Birlik" olarak adlandıran ve önceki dönemlerde ilçe başkanlığı, yöneticilik, belediye başkanlığı gibi görevlerde bulunmuş isimlerin de aralarında bulunduğu AK Partililer, 22 Kasım’da yapılacak olan AK Parti Manavgat İlçe Kongresi öncesinde istişare toplantısı düzenlendi.

Destan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde AK Parti’nin Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 2004 yılındaki Manavgat Belediye Başkan adayı Mustafa Sami Atalay, Manavgat Belediye Meclisi Üyeleri aynı zamanda eski ilçe başkanlarından Cemil Yiğit, Taner Durar, Salih Delikkulak, eski başkanlardan Nejat Tığlı ve Hüseyin Özdemir, eski Gençlik Kolları başkanlarından Fatih Kaplan, eski İl Genel Meclis üyelerinden Mahmut Kara ile partinin eski yöneticileri ve partililer katıldı.

Eski İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti’nin Türkiye genelinde yüzde 50 Manavgat’ta ise yüzde 42 oy aldığını hatırlatarak, birlik ve beraberlik içinde Türkiye geneli seviyesine ulaşılması gerektiğini kaydetti.

Yerel seçimlerde AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut ise seçim sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti.

İstişare toplantısında konuşan partililer genel kurul sonrasında oluşacak olan yönetim hakkındaki düşüncelerini dile getirdiler. Kendilerini Ak Birlik olarak adlandıran ekibin önümüzdeki günlerde 22 Kasım’da yapılacak olan ilçe kongresi için Başkan ve Yönetim kurulu listesi oluşturarak kamuoyuna açıklaması bekleniyor.