AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri başkanlığında Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, kongreden sonra ilk kez Belediye Meclis Salonu’nda toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, 2015 için seçim startı verdiklerini söyledi. İşeri, “Duracak bir dakikamız bile yok. Kepez’de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Yeni yıl da kapı kapı dolaşıp, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

AK Parti Kepezi İlçe Başkanı Yusuf İşeri, AK Parti’de siyaset yapmanın onurlu bir o kadar da sorumluluğu büyük bir görev olduğunu belirterek, “AK Parti İlçe Teşkilatı olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek el birliği ile Kepez’e hizmet edeceğiz” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise yaptığı konuşmada, “Ben teşkilattan gelen biriyim. 2015 seçimlerinde üzerimize düşen görevi teşkilatımız ve başkanımız ile birlikte en iyi şekilde yapacağız. AK Parti Kepez’de yine en çok oyu alan bir parti olacaktır. Daha önce nasıl her kapıyı çaldıysak, bugün yine tüm kapılan çalınacak ve sohbetlerimizi yine sürdürmüş olacağız. Biz zaten seçimden sonra hiç durmadık ve halkımız ile birlikte olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.