AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı’nca başlatılan ’Haydi Çocuklar Oyuna’ projesi kapsamında Aksu Celal Sönmez İlköğretim Okulu’nda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Okul öncesi minik öğrencilerle bir araya gelen AK Parti Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, Muratpaşa İlçe Başkanı Ayşe Barçın, Aksu İlçe Başkanı Saide Karataş, başkan yardımcıları, il ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, minik öğrencilere okul öncesi eğitim malzemeleri hediye etti.

İnsana yapılan yatırımların en önemlisinin eğitim olduğunu belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, "AK Parti iktidarıyla özellikle eğitimde atılımlar yaşanmaya başlandı.Artık bütçeden en büyük pay eğitime ayrılmakta. Bugün gelinen noktada atılan adımların sonuçlarının görmeye başlıyoruz. Getirilen 4+4+4 sistemiyle daha sistemli ve kaliteli bir eğitim alınmasını hedefledik. Tüm bunlar yapılırken, özellikle okul öncesi eğitimin üzerinde durduk. Bugün okul öncesi eğitimde kalite ve standartların arttığını görüyoruz. Okul öncesi öğretmenlerinin mesleki yeterliliklerine katkı sağlamak, okul öncesi sınıflarının donanımlarını iyileştirmek ve çocuklara yenilikçi bir eğitim modeliyle desteği sağlamayı amaçlamaktayız” dedi.

Özkoç, proje ile eğitimin ilk aşaması olan okul öncesi eğitimini en iyi şekilde almış, geleceğe hazır bir neslin yetişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.