Akdeniz Motosiklet Kulübü’nde görev değişimi yaşandı.

İki yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini düzenlediği bir yemek ile Faruk Köksal’a devreden Merih Sürmeli, üyelerin üzerinde uzlaştığı ismin Faruk Köksal olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Düzenli olarak her yıl başkanlık görevinin yapılan seçimlerle el değiştirdiğini belirten Sürmeli, “Faruk Ağabey’in bu yıl üstleneceği başkanlık görevi hepimiz için hayırlı olsun. Kendisini tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu. Kurulduğu 2006 yılından bu yana birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını kaydeden Sürmeli, her yıl motosikletleri ile düzenledikleri gezilerde, kurulan kamplarda yurdun her köşesine barışı, dostluğu ve kardeşliği taşıdıklarını belirtti.

HER YAŞ VE MESLEKTEN İNSAN VAR

Yeni başkan Faruk Köksal ise farklı meslek gruplarına ait farklı yaşlardan birçok motor tutkununun bir araya geldiği kulüplerinin bir hobi kulübü olduğuna dikkat çekerek “Hepimizin ortak paydası motosiklet” dedi. Köksal, her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen bir yemek ile görev değişikliği yapıldığını, bu seneki görev değişikliğinin ise tatil nedeniyle birkaç gün geciktiğini söyledi.

KASKSIZ ASLA OLMAZ

Son günlerde yaşanan trafik kazalarına dikkat çeken Faruk Köksal, yılda yaptıkları toplam 20 Bin kilometreye varan gezilerde “güvenliğin” olmazsa olmazları olduğuna vurgu yaptı. Motor tutkunlarının özel kıyafetlerini giymeden ve kask takmadan asla trafiğe çıkmamaları gerektiğinin altını çizen Köksal, “Motosiklet tehlike arz etmez. Kuralsızlık tehlike arz eder.” (MÖB-SÇ-Y)