AKE Asansör, Yürüyen Merdiven ve Engelli Sistemleri Şirketi, bölgenin en kapsamlı fuarı olarak bilinen ve 13-16 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 22.YAPEX Yapı, İnşaat ve Restorasyon Fuarı’nda asansör sektörü ile ilgili yenilikleri ve son gelişmeleri ziyaretçilerle paylaştı.

Yapı sektörüne ilişkin yeni ürünlerin, teknolojilerin ve uygulamaların sergilendiği YAPEX Fuarı’nda AKE Asansör ziyaretçiler ile bir araya geldi.

Yaklaşık 30 bin profesyonel ziyaretçi kitlesinin katıldığı fuar büyük ilgi görürken asansör, yürüyen merdiven, engelli sistemlerine dair her türlü detayı fuarda tanıtan AKE Asansör, özellikle ev içi ilk asansör olan AKEMYLIFT, engelliler için ideal bir çözüm olan HIRO-WLP modelleri ve havuz asansörü ürünleriyle dikkat çekti.

Üretim gücü, ürün kalitesi ve yaygın servis ağı ile sektörün tercih edilen markası olduklarını vurgulayan AKE Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Keskin, Türkiye’nin ilk ve tek asansör, yürüyen merdiven ve engelli sistemleri üreticisi olduklarını, Türkiye’nin 62 şehrinde hizmet verdiklerini, dünyada ise 37 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti.Keskin, “Üretim değerlerimizi ülkemizle ve dünyayla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın ve Türkiye’nin pek çok önemli alışveriş merkezi, iş merkezi, üst geçit, metro projelerinde uygulanan AKE Yürüyen Merdiven ve Bant Sistemleri ve Engelli Sistemleri gelişmiş teknolojisi ve ürün kalitesiyle sadece AKE’nin değil, ülkemizin de marka değerini arttırıyor. Yurt içinde BURSARAY, ANTRAY, TCDD’ ye uyguladığımız, kendi üretimimiz olan yürüyen merdiven sistemleri ile yerli üretimde ses getirdik” dedi.

AKE Asansör ailesi olarak AR-GE yatırımları ile sürekli yenilik arayışı içinde olduklarını belirten Keskin, tüm bilgi birikimlerini sektörün daha da ileriye gitmesi için kullanmaya ve yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini anlattı.

Yurt içi ve yurt dışından müteahhitler, mimarlar, mühendisler ve emlak yatırımcılarının bir araya geldiği fuarda AKE Asansör, Yürüyen Merdiven ve Engelli Sistemleri’nin standı ilgi gördü.