Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) yetkilileri, Kepez Belediyesi aracılığıyla ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Kepez Belediyesi, bölgede yaşanan elektrik sorunları ve çözümleri ile gelecekte yapılacak yatırımları ilk ağızdan öğrenilmesi için Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) yetkileriyle, ilçe muhtarlarını bir araya getirdi.

Kepez Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, AKEDAŞ Genel Koordinatörü Erkan Küçük ve ilçenin 68 mahalle muhtarı hazır bulundu.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlar, elektrik altyapısı, yatırımlar, sorun ve isteklerini AKEDAŞ Genel Koordinatörü Erkan Küçük’e aracısız olarak iletti. Genel Koordinatör Erkan Küçük de muhtarların talepleri doğrultusunda bölgede yaptıkları ve yapmayı planladıkları yatırımları anlattı. Koordinatör Küçük, 2015 yılının AKEDAŞ açısından sıçrama ve atılım yılı olduğunu belirtti.

AKEDAŞ ve muhtarlarla el ele vererek mahallelerin sorunlarını en kısa sürede kavuşturmak istediklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Hepimizi ilgilendiren konularda örnek bir işbirliği yapıyoruz. Mahallelinin ilk ulaştığı kişi muhtarlardır. Biz de muhtarlara daha fazla katkı veriyoruz, vermek istiyoruz” dedi.

AKEDAŞ’ın özelleşme sonrası Kepez ilçesine 30 milyon lira üzerinde bir alt yapı çalışması yaptığını söyleyen Başkan Tütüncü, “Kepez gelişiyor ve değişiyor. Çok hızlı bir şekilde nüfus artışı var. AKEDAŞ’ın da ilçede güzel bir alt yapı atağı var. Muhtarlar bizim için çok önemli. Ne kadar çok problemimiz olursa olsun, karşılıklı konuşarak bunları çözülebilir. Hepimiz üzüm yemek istiyoruz. Amacımız, bağcıya zarar vermek değil” ifadesini kullandı.