Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki’ye bağlı Akşahap Mahallesi’nin tamamen bozulan yolunu yeniden yaparak sıcak asfalt ile kaplıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri 2017 programındaki yollarda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Akseki’nin Akşahap Mahallesi’nin tamamen bozulan yolunu yeniden yaptı. Çalışmaların ardından mahalle yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı. 1,5 kilometre uzunluğunda Akşahap mahalle yolu kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Büyükşehir’e teşekkür

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan ve Akşahap Mahalle Muhtarı Yılmaz Öztürk, mahalle yolunda devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleri, asfaltlama çalışmalarından dolayı mutluluklarını dile getirirken Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Çalışmaya devam

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, mahalle halkı ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akdemir, “Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda grup ve mahalle yollarımızı asfalt programımıza dahil ederek çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İlçelerimizdeki birçok yolumuzu asfalt ile buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.