Muratpaşa Belediyesi Antalya’da bulunan 36 spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.

Vali Alaaddin Yüksel Tesisleri’nde düzenlenen törenle 36 kulübe forma, şort, çorap, çanta, futbol topu ve yağmurluktan oluşan yardım malzemeleri teslim edildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Amatör sporlarımıza yardımlarımız artarak devam edecektir. Muratpaşa’da yaşayan herkese spor ve sanat yaptırmak istiyoruz” dedi. Başkan Uysal, “Muratpaşa’da sporu geliştirmek için siz sporcuların ve antrenörlerimizin yardımına ihtiyacımız var. Toplumumuzu spora ve sanata davet etmenizi istiyorum. Bütün kurum ve kuruluşlarla birlikte sporu ve sanatı Muratpaşamız’da yaymalıyız. Toplumsal barışımızın, kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin, kent olabilmenin ve komşu olabilmenin temeli spor ile sanattır” diye konuştu.

Amatör sporların ve sanatın yaygınlaşmasına önem verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Uysal, şöyle devam etti;

“Muratpaşa’da yaşayan herkese spor ve sanat aktiviteleri yaptırmak istiyoruz. Bütün mahallelerimizde spor, sanat ve tiyatro çalışmalarımız olacak. Fiziki mekanlarımız yollarımız, kaldırımlarımız, parklarımız ne kadar önemliyse çocuklarımızın spor yapması da oldukça önemlidir. Ömür boyu spor yapmanızı istiyorum.”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut ise, “Amatör sporların can damarı, kurtarıcısı, bize can suyu ve hayat veren çok kıymetli Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Göreve gelir gelmez amatör spor kulüplerimize destek vermeye başlamıştır. Muratpaşa Belediyesi kuruluşundan bu yana böyle bir destek görmemekteydik. Amatör sporcu dostu Ümit Uysal, 8 aydır görmediğimiz desteği vermiştir. Yıllardır kanayan yaramız olan sağlık problemini de 1 ay önce sorunu çözmüştür. Uysal, amatör sporcu dostudur" ifadelerini kullandı.