Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Futbol branşımız ile milli takımlara oyuncular yetiştiriyoruz. Geçmişte Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlara oyuncular gönderdik. Sporcu fabrikası gibi çalışıyoruz. Amatör Futbolunun lokomotifiyiz" dedi.

Bünyesinde yetiştirdiği milli takım oyuncuları ile isim yapmış bir kulüp olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Antalya Süper Amatör Lig’inde genç oyunculara ve altyapısından yetişen oyunculara şans veren kulüp olma özelliğini taşıdığı bildirilirken, “Haydi Çocuklar Spor’a" sloganı ile başlattığı kış okullarında, çocukların spor eğitimi alarak, kötü alışkanlıklardan kurtulmasını sağladıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Futbol branşımız ile milli takımlara oyuncular yetiştiriyoruz. Sporcu fabrikası gibi çalışıyoruz. Amatör futbolunun lokomotifi gibiyiz" dedi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da yaz ve kış okulları açarak bir çok branşta çocukların boş vakitlerin de spora yönelmelerini sağladıklarını kaydederek, “Bünyemizde yetiştirmiş olduğumuz bir çok genç futbolcuyu profesyonel kulüplere transfer ediyoruz. Beşiktaş, Fenerbahçe gibi birçok kulübe oyuncu transferi yaptık. Türk futboluna sporcular kazandırıyoruz" diye konuştu.