Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesindeki eğitim faaliyetlerini kurumsal bir yapı altında yürüten ATSO Akademi, 12 Aralık’ta “İşte ve Ailede Şevkle Kazanmak, Özgürce Yaşamak için Doğan Cüceloğlu ile Bir Sohbet” toplantısı düzenleyecek.

Düzenlenecek toplantıya ilişkin bilgi veren ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, “Yoğun iş temposu içerisinde zaman zaman hepimiz adeta bir akıntıda sürüklendiğimizi hissediyor, hayatımızı farklı bir gözle değerlendirme ihtiyacı hissediyoruz. Biz de ATSO Akademi olarak bu düşüncelerle, alanında marka bir isim olan Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun akıcı, ilgi çekici ve bilgilendirici sunumu ile tüm katılımcıların kendi iş ve aile hayatlarını sorgulayacakları, önceliklerini masaya yatıracakları bir söyleşi planladık” dedi.

Budak, 12 Aralık’ta saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasında ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda İstanbul Kültür Üniversitesi, KOBİ Geliştirme, Rekabet ve Araştırma Merkezi işbirliğinde ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz “İşte ve Ailede Şevkle Kazanmak, Özgürce Yaşamak İçin Doğan Cüceloğlu ile Bir Sohbet’ adlı etkinliğine tüm üye ve çalışanları davet etti. Budak, ATSO Akademi’nin eğitim programlarına ATSO web sitesi ve ATSO’nun sosyal medya hesaplarından ulaşılabileceğini de sözlerine ekledi.