Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karatepe Mahallesi’nde düğün, nikah ve mevlit gibi etkinliklerin yapılabileceği bir salon projesinin hayata geçirileceğini müjdeledi.

Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Karatepe Mahallesi’nde bölge sakinleriyle toplantı düzenleyen Başkan Muhittin Böcek, 30 Mart Yerel Seçim öncesi vermiş oldukları sözleri hayata geçirdiklerini söyledi. “Karatepe Mahallesi’nde kendimi ana ocağında hissediyorum” diyen Başkan Böcek, “30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsüne geçen Karatepe’de düğün, nişan ve mevlit gibi etkinliklerin yapılabileceği bir alan inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin bulunduğu 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek proje içerisinde düğün salonu ve jimnastik spor aletlerin de yer aldığı modern parkın bulunacağını belirten Başkan Böcek, “Ayrıca bu alan içerisinde bulunan kültür merkezini de mesleki ve öğrenci hazırlık kursları için yeniden düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Muhittin Böcek, Çamlıbel, Doyran, Dağ, Kır, Gökçam ve Bahtılı mahalleleri kapsayan projeyi bölge halkı için son derece önemsediklerini bildirdi.