Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgedeki şehirleşmenin en güzel örneğinin yaşandığı ve sıcak asfalt, yağmur suyu drenaj ile orta refüj çalışmalarının tamamlandığı Fatin Rüştü Zorlu Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

İnceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, alt ve üst çalışmaları yapılmadan önce caddede, Kepez’e hiç yakışmayan görüntülerin olduğunu hatırlattı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Caddenin yanına güzel bir okul yapılmıştı ama okulun bağlantı yolları mevcut değildi.Akşamları çok karanlıktı. Cadde modern bir şehre yakışmayan bir yerdi. Tapularını verdiğimiz gecekonduları kaldırarak muhteşem yollar açtık, açmaya da devam ediyoruz. Açtığımız yolların da alt ve üst yapısını tamamlayarak bölgeyi çok farklı bir şehir kimliğine kavuşturuyoruz. Attığımız her adım, yaptığımız her alt yapı hizmeti hiç şüphe yok ki, Kepez’i farklı bir istikamette şehirleştiriyor ve güzelleştiriyor" dedi.

Başkan Tütüncü yeni açılan caddelerde, yaptıkları eserlerde önemli değerlerin isimlerini de yaşattıklarına da değinerek, "Yeni açtığımız caddelerin tamamında, yaptığımız eserlerde büyüklerimizin isimlerini yaşatıyoruz, hatıralarını canlı tutuyoruz. Bu caddeye de merhum ve mazlum bakanlardan Fatin Rüştü Zorlu’nun ismini verdik. Bu cadde, Zorlu’nun ruhaniyetine ithaf edildi. Fatin Rüştü Zorlu ismini Kepez’de, Antalya’da canlı tutalım, hatıralarını yaşatalım arzusu içerisinde olduk" açıklamasını yaptı.

2015’te yeni yollar açmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, "Yeni açtığımız yolların alt yapısını tamamlayarak, Kepez’i çok farklı bir kent kimliğine kavuşturacağız. Yaptığımız her eser vatandaşlarımızı mutlu ediyor ve Kepez’i şehirleştiriyor" diye konuştu.