Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Uyum Sitesi sakinleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Uyum Sitesi Yöneticisi Fazilet Meke ve site sakinleri tarafından gerçekleştirilen kahvaltıya katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’de yeni yatırımlara devam edeceklerini ve Antalya’da yaşayan herkesin tercihini Kepez’den yana kullanacağını belirtti. Kepez’de yapılan sağlık, kültür ve spor yatırımlarının devam edeceğini belirten Başkan Tütüncü, bölgenin yakınlığından dolayı Dokuma alanı hakkında da site sakinlerini bilgilendirdi.

Dokuma’nın Antalya’ya kazandırılacağını ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, “Dokuma alanında Antalya şehrinin söz söylemesi gerekiyor. Bu düşüncelerle herkesle konuyu görüşmek, herkesin görüşünü alarak burayı planlamayı istiyoruz. Bizim düşünce ve vaadimiz burada bir tane ağaç kesmeden, içindeki bir tane binayı dahi yıkmadan ve o binaların tamamını 1950’lerde yapıldığı şekli ile onarıp restore edip kent hafızasına orayı tekrar kazandıralım istiyoruz. Dokuma’da otel olmayacak, AVM olmayacak, rezidans olmayacak, toplu konut olmayacak. Burada 15 bin kişilik salonların olduğu, 5 bin ve 500 kişilik çok amaçlı salonların olduğu kongre turizmine dönük programların yapılmasını sağlayabilirsek inanıyorum ki; burası Türkiye’nin en önemli kongre merkezi haline gelir ve Dünya çapında tanınan bir kongre vadisi haline gelir” dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, toplantının sonunda çocukları severek onlara oyuncak hediye etti.