Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Aş Evi’nde incelemelerde bulundu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan ayı öncesi, 20 farklı noktada 56 mahalleyi kapsayacak iftar sofralarının yemekleri hazırlayan Muratpaşa Belediyesi Aş Evi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Uysal, ilk olarak öğle yemeğinde biraraya geldiği Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personele milli ve dini bayramların, Ramazan ayı gibi ayrı ve çok özel anlama sahip günlerin Muratpaşa’da uyguladıkları belediyecilik anlayışı açısından çok önemli olduğunu hatırlattı.

Muratpaşa’da tüm hizmetlerin nihai hedefinin kardeşlik, komşu olabilme, tasada ve kederde birlik olma duygusu olduğunu aktaran Başkan Uysal, “Bu Ramazan ayında da insanlarımızın yanında olmaya, insanlarımızı bütünleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

20 noktada iftar sofraları

Başkan Uysal, zabıtalarla buluşmasının ardından bu yıl 20 noktada 56 mahalleyi kapsayan 55 bin kişilik iftar soflarının için hazırlıklarını tamamlayan Aş Evi’nde incelemelerde bulundu. İftar sofraları için hazırlanan menüyü inceleyen Başkan Uysal, yağışlı olması beklenen hava nedeniyle programda değişikliğe giderek, ilk iftar sofrasını Çarşamba Pazarı’nda Cumhuriyet, Muratpaşa ve Sedir Mahalleri için kurulacağını söyledi.

Hazırlıkların gayet iyi olduğunu belirten Başkan Uysal, “Birlikte açacağımız iftarların, oturacağımız sofraların bereketli olmasını, bizi birbirimize daha çok yaklaştırmasını temenni ederim” dedi.