Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz Size Geliyoruz” sloganlı Halk Günü toplantılarına Kırcami Mahallesi’nde devam etti.

Kırcami Kahvesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uysal’a Mahalle Muhtarı Enis Gönen teşekkür çiçeği verdi. Konuşmasına Kırcami İmar planıyla ilgili başlayan Başkan Uysal, “Büyüklerimiz bize ‘Yapamayacağın söz verme, söz verdiysen muhakkak yap’ diye öğrettiler. Yapamayacağımız sözü vermeyiz” dedi.

Göreve gelir gelmez ilk iş olarak Kırcami Planı’na yoğunlaştıklarını söyleyen Başkan Ümit Uysal, “Kırcami Mahallesi’nde seçimden önce söz vermiştik. Seçilince ilk ay 1000’lik planı taslak olarak çıkaracağız demiştik. Göreve gelir gelmez plan konusunda çok önemli toplantılar yaptık. Arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıp taslağı çıkarttılar ve 1 ayda tamamladık” diye konuştu.

Kırcami Mahalle Muhtarı Enis Gönen ise Başkan Uysal’a teşekkür ederek, “Başkanımızla sürekli görüşme imkanı buluyoruz. Mahallemizin sorunlarını bire bir iletebiliyoruz. Özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.