Korkuteli Belediyespor As Başkan Mehmet Emin Kolan, "Bir Atkı da Sen Al" kampanyası kapsamında Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek atkı hediye etti.

Korkuteli Belediyespor As Başkan Mehmet Emin Kolan, ziyarette takımın maddi sıkıntılarına çözüm olmak amacıyla yaptırılan atkılarından hediye etti. Atkı hediyesine karşılık Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek makbuz karşılığı bağışta bulunurken, ilçede bir spor komitesi kurulmasını önerdi.

Belediyespor As Başkanı Mehmet Emin Kolan ise "Mücadelem spor yapan 300 sporcu için. Kapatıp çıkıp gitmek en kolayı ama o çocuklar nerede spor yapacak? 8 maçtır sporcularımıza prim ve para veremiyoruz. Korkuteli Belediyespor takımı için para getirecek gelirler elde etmek için çalışıyoruz. Maddi imkanlarımız çerçevesinde gençlerimizin spor yapabileceği ve kendilerini geliştirecekleri olanaklar sunmaya çalışıyoruz. Bizler de bunlara bir şeyler verebilmek için ’Bir Atkı da Sen Al’ kampanyası başlatarak atkı satışı yapıyoruz. Kulübe sahip çıkmaya çalışıyoruz" dedi.