Konyaaltı Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda dostluk maçı düzenledi.

Uğur Mumcu Stadı’nda oynanan dostluk maçı öncesi Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bir birlerine çiçek ve plaket takdim ederek başarı dileklerinde bulundu.

Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürü Özer Bedir’in işaretiyle başlayan maçta, meclis üyeleri ve birim müdürleri profesyonel futbolculara kök söktürecek bir performans ortaya koydu.

Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Çetin’in attığı golle 1-0 olan skor, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Hacet Kavak’ın golüyle eşitlendi. Muratpaşa Belediyesi’nin ikinci golünü Meclis Üyesi Mustafa Taşbaş, üçüncü golünü ise Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Kemal Öcal attı. Ardından Hacet Kavak’ın penaltı golüyle 3-2 olan skor, Konyaaltı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Serkan Temuçin’in golüyle 3-3 oldu.

Saha kenarından takımına destek olan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3-3 maçta kazanın dostluk olduğunu söyledi.