Antalya Büyükşehir Belediyesi, tasarıma ilgisi olan gençleri desteklemek amacıyla ortaokul ve lise öğrencileri arasında, billboard tasarım yarışması düzenliyor. 2015 yılbaşı temalı yarışmada birinci olanlar ipad kazanırken, tasarımı kentin dört bir yanında billbordları süsleyecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, kent görselliği ve iletişiminin ayrılmaz parçalarından billboardların öğrenci gözüyle tasarımı için düzenlenen yarışmada başvurular başladı. Ortaokul ve lise öğrencilerine açık ve tasarım tekniği serbest olan yarışmaya başvurular "[email protected]" mail adresine 22 Aralık Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar yapılabilecek.

Eserlerin, ortaokul ve lise kategorilerinde değerlendirileceği belirtilirken, gençlerin kent kültürlerine aktif katılımlarının sağlanacağı bu tip yarışmaların aynı zamanda gençlerin Antalya’da görmek istediklerini gerçekleştirme imkanını da sağlayacağı belirtildi. Yarışmanın şartları ise şöyle açıklandı:

“Yarışma tüm ortaokul ve lise öğrencilerine açık olacak. Ortaokul ve lise kategorilerinde seçilecek birer esere Ipad ödülü verilecek. Teknik serbestken, her yarışmacı en fazla 3 eserle katılabilecek. Yarışmacılar gönderecekleri her çalışmaya ad, soyad, yaş, okul ve iletişim bilgilerini eksiksiz olarak ekleyecek. Son başvuru 22 Aralık Pazartesi günü olan yarışmaya başvurular internet üzerinden [email protected] mail adresine, posta veya kargo yoluyla Deniz Mah. Konyaaltı Cad. Salur Apt. No:22 Daire:7 07100/ Antalya adresine yapılabilecek.Yarışmaya dair 244 01 36 - 244 76 35 nolu telefonlardan bilgi alınabilecek. Yarışma sonuçları Antalya Büyükşehir Belediyesi web sayfası ve facebook, twitter hesapları üzerinden 26 Aralık tarihinde duyurulacak”