Antalya’nın Demre ilçesinde her yıl iki gün kalan seyyar muayene istasyonlarının, bu yıl daha uzun süre ilçede kalacağı bildirildi.

Demre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özen, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren seyyar muayene istasyonlarının, ilçede iki günden fazla sürede kalacağını ve yerleşim merkezine uzak olan mahalle ve köylerde de traktör taşıtları için hizmet vereceğini bildirdi.

Her yıl muayene zamanlarında Demre’ye gelen seyyar muayene istasyonlarının ilçede sadece iki gün kaldığına dikkat çeken Özen, "Bu durum sürücülerimiz için büyük bir sorundu. Demre’de bulunan araç sürücüleri seyyar araçlarda muayene yaptırabilmek için bir gün öncesinden sabahlıyorlardı. Bundan dolayı sürücülerimiz alternatif olarak Kumluca’ya kadar gitmek zorunda kalıyordu. Oda olarak sürücüleri bu sıkıntıdan

kurtarmak adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na müracaat ettik. Bakanlık konuyu inceleyerek bize dönüş sağladı. Artık Demre’de iki gün sürede kalan seyyar muayene araçları daha fazla sürede ilçemizde kalacak. İlçe merkezine uzak mahallelerde de gezerek orada bulunan traktörlerin vize işlemlerini gerçekleştirebilecek" dedi.