Antalya’nın Demre ilçesinde "Asker Uğurlama Gecesi" düzenlendi. Askere gidecek gençler ve ailelerinin katıldığı gecede eğlence ve hüzün aynı anda yaşandı.

Demre Belediyesi tarafından 2014 Kasım ayında askere gidecek gençler için gece düzenlendi. İlk olarak Çalpan Park Restoıran’da belediyenin hazırladığı yemek organizasyonunda bir araya gelen gençler, daha sonra Demre Düğün Salonu’nda aileleri ile bir araya geldiler. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı gecede, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu gönüllerince eğlenen gençlere eşlik etti.

Gece sonunda asker olacak gençlere ve ailelerine seslenen Başkan Topcu, "Cenab-ı Allah’ım asker arkadaşlarımızın vatani görevlerini kazasız belasız yapıp sizlere kavuşturmayı nasip eylesin. Bu askerlik erkek olan herkesin vatani görevidir ve kardeşlerimizde gidip gelecekler. Üzülmek yok! Eğlencelerle gittikleri gibi yeniden eğlencelerle gelişlerini karşılayacağız. Kardeşlerimizin görevleri boyunca da her zaman yanındayız. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.