Döşemealtı Belediyesi bu yıl ilk defa “Birimler Arası Futbol Turnuvası” düzenledi. Dört gruptan oluşan turnuvaya toplam 12 takım katıldı.

Belediye personeli arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek, motivasyonu arttırmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvasına rekor düzeyde katılım oldu. Geçen hafta Perşembe günü başlayan turnuvada 12 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Turnuvada MHP ve CHP’li bazı meclis üyeleri de farklı takımlar da forma giydiler.

Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda A Grubu’nda yer alan Başkanlık ve Özel Kalem Müdürlüğü, Özel Güvenlik takımıyla karşılaştı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, Meclis Üyeleri Hüseyin Çetinkaya, Bekir Dikmen ve Musa Ünar’ın da forma giydiği karşılaşmayı Özel Güvenlik takımı 5-2 kazanırken sergilenen futbol göz doldurdu.

Döşemealtı Belediyesi bünyesinde düzenlenen futbol turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileyen Belediye Başkanı Turgay Genç, maçların son derece keyifli ve heyecanlı geçtiğini söyledi. Başkan Turgay Genç açıklamasında, “Belediyemiz personeli arasında diyalogu geliştirmek ve sportif etkinliklerle birimler arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu güzel turnuvaya katılan tüm birimlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya, A Grubu’nda Temizlik İşleri Müdürlüğü, Başkanlık+Özel Kalem Müdürlüğü ve Özel Güvenlik takımları, B Grubu’nda Park Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü takımları, C Grubu’nda Ruhsat ve Denetim+İmar Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri+İnsan Kaynakları Müdürlüğü, D Grubu’nda ise Emlak İstimlak ve Kırsal Kalkınma ve Yazı İşleri Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler ve Hukuk İşleri Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü takımları katıldı. Maçlar 30 Aralık 2014 günü oynanacak final maçlarıyla sona erecek.