Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde nisan ve ekim ayları arasında rekor düzeyde yeni yol açıldığı ve stabilize malzemesi döküldüğü belirtildi.

Döşemealtı Belediyesi’nin ilçe genelinde geçen yılın tamamında 50 kilometre olan yol açma ve stabilize çalışmalarının, bu yılın ilk 7 ayında yaklaşık 100 kilometreye ulaştığı kaydedildi. Yeniköy merkez dahil Döşemealtı ilçesinin tamamında yoğun bir çalışma içerisinde olan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin planlı ve programlı bir şekilde yeni yollar açtığı bildirildi. Vatandaşlardan gelen istekle birlikte planda olmasına karşın daha önce açılmayan 10’luk ve 20’lik yolların yapıldığı, bozuk olan mevcut yolların ise temizlik ve dolgusunun gerçekleştirildiği ifade edildi.

Seçimlerin üzerinden yaklaşık 7 ay geçtiğini ve bu süre içerisinde Döşemealtı’nın 32 mahallesine de hizmet üretme gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Turgay Genç "İmkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen halkımızın refahı, huzuru ve güveni için daha fazla çalışıp sorunları en aza indireceğiz" dedi.

Erünal Sosyal Bilimler Lisesi’nin de bulunduğu Yeşilbayır Mahallesi kanal boyundaki yol açma ve stabilize çalışmalarını inceleyen Başkan Genç, çağdaş ve modern Döşemealtı için yapılması gereken daha çok iş olduğunu belirterek, "Döşemealtı’nda ihmal edilmiş, ertelenmiş ve görmezden gelinmiş bir çok sorun var. Bunların başında da vatandaşların yol hakkı yer alıyor. Göreve geldiğimiz Nisan ayı itibariyle çalışma arkadaşlarımla iş planlaması yaparak hızlı bir şekilde icraatlara başladık ve hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.