DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından çalışanları "Teke Yöresi Kültür Etkinliği"nde bir araya geldi.

DSİ çalışanlarının kaynaşması ve farklı kültürleri tanıması için üç ayda bir düzenlenen etkinliğe DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Tes-İş Antalya Şube Başkanı Hacı Mevlüt Önal, DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcıları Oğuz Kasap, Mehmet Nazif Kök, Tuncay Aykan, Osman Ertürk, şube müdürleri, Antalya Burdurlular Dernek Başkanı Celal Hatipoğlu, Antalya Ispartalılar Dernek Başkanı Deniz Akgün, DSİ çalışanları ve aileleri katıldı.

DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Nazif Kök ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Remzi Cengiz’in ev sahipliğini yaptığı gecede ilk olarak Antalya, Isparta ve Burdur yöresi türküleri yerel sanatçılar tarafından seslendirilirken, Teke yöresi halk oyunları ekibi ise gösteri yaptı.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür etkinlikte yaptığı konuşmada, "DSİ büyük bir ailedir. Bizler ülkemizde çok büyük su yapıları yaparak vatandaşlarımızın istifadesine sunuyoruz. Bunun yanında farklı kültürlerin yakınlaşması ve dayanışması amaçlı üç ayda bir DSİ ailesi olarak böyle etkinlikler düzenliyoruz. Bu gibi kültürel etkinliklerle personellerimiz ile birlikte sinerji topluyoruz. Bu etkinlikler personellerimiz arasında kaynaşmanın, birliğin ve beraberliğin pekişmesine vesile oluyor. Çalışanlarımız bu etkinlikler ile adeta moral ve motivasyon depoluyorlar" dedi.

Antalya Burdurlular Dernek Başkanı Celal Hatipoğlu ve Antalya Ispartalılar Dernek Başkanı Deniz Akgün de konuşmalarında DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür’e birlik ve beraberliğin pekiştiği, farklı kültürlerin tanıtıldığı bu tip etkinliklere öncülük ettiği için teşekkür ettiler.