Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Elmalı Meslek Yüksekokulu’nda "Uluslararası Fırsatlar ve Erasmus Programı" konulu bilgilendirme semineri düzenledi.

Erasmus Değişim Programı Sorumlusu Serap Yeter ve Mevlana Değişim Programı Sorumlusu Ayşe Tuğcan’ın konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme seminerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler. Öğrencilere AB hibe Programları, Erasmus, Mevlana ve diğer öğrenci değişim programları hakkında bilgiler verilirken, Elmalı MYO Müdürü Halil Demir, okulda bin 300 öğrenci bulunduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin mesleki gelişimleri yolunda katkı koyabilmek bizim için çok önemli" dedi.

Akdeniz Üniversitesi’nin uluslararasılaşma konusunda hem öğretim elamanı, hem öğrenci değişimleri açısından önemli başarılara imza attığını kaydeden Demir, "Biz de MYO olarak öğrencilerimizi yurt dışına eğitim, staj gibi konularda göndermek istiyoruz. Az sayıda olan öğretim elamanı talebini de artırmayı hedefliyoruz. Bu konuda da yoğun talep alıyoruz. İnşallah başarılı olacağız. Bize destek olan başta Prof.Dr. Burhan Özkan olmak üzere Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne teşekkür ediyorum." diye konuştu.