Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Tütüncü’ye başkanlık görevinde başarılar dileyerek, “Komşu belediye olarak sizlerin başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve yapmış olduğunuz çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşmasında,”Geçtiğimiz dönemde Büyükşehir Belediye Meclisi’nde beraber ve birlikte çalışmamız neticesi bir hukukumuz var. Sizin Döşemealtı için başarılı çalışmalar yapacağınıza yürekten ve gönülden inanıyorum. Biz her zaman komşu ilçe belediyesi olarak elimizden gelen her türlü gayreti, imkanı sizlerle paylaşmaya hazırız. En önemli amacımız vatandaşlarımızın en güzel bir şekilde yaşayabilmeleri” dedi.

Büyükşehir’e bağlı metropol ilçelerde belediyelerin iyi çalışmaları ortaya koydukları eserler sonucunda Antalya markasına güç veren, katkı veren birer unsura dönüştüğünün altını çizen Tütüncü,“Bizler belediye başkanları olarak, vatandaşlarımızın rahatı için durmadan proje üreten ve şehrimizi daha modern bir şehir yapma konusunda çalışmalarımız hızla sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandı.