Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksekokulu’nun davetlisi olarak Antalya’nın Manavgat ilçesine gelen Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba, üniversiteli gençlere "Yaşam Kalitesi ve Egzersiz" konulu bir konferans verdi.

Konferansın açılış konuşmasını yapan MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, Prof.Dr. Zorba’ya yoğun bir program içerisinde kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür ederken, Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba ise konuşmasında sağlıklı birey ve toplum olmak için spor yapmanın gerekliliğini vurguladı.

Sağlıklı yaşam kalitesini ve egzersizin önemini düzenledikleri konferanslarla toplumun her kesimine anlattıklarını kaydeden Prof. Dr. Erdal Zorba,

"Çalışmalarımız kapsamında konferanslar veriyoruz. Türkiye’de ve dünyada bir çok hastalığın başlıca sebeplerinden biri hareketsiz yaşam. Onun için topluma vereceğimiz en güzel mesaj, ’Hareketli ol. Hiç yapamıyorsan kıpırda’. Bunu yapmadığımız sürece sağlıklı bir toplum olamayız" dedi.

Konferansın sonunda MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, Prof. Dr. Erdal Zorba’ya plaket verdi.