6 Kasım tarihinde Demre ile başlayan ilçe kongrelerinde 18 ilçe kongresi tamamlanan AK Parti Antalya teşkilatında 26 Aralık tarihinde de Kemer ile ilçe kongreleri tamamlanmış olacak.

Son olarak Muratpaşa ilçe kongresini tamamladıklarını hatırlatan AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, 11 Ocak 2015 tarihinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile il başkanlığı kongresinin gerçekleştirileceğini söyledi. Köse, bugüne kadar gerçekleştirilen ilçe kongrelerinde yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerin bulundukları ilçeleri şaha kaldıracağına inandığını dile getirdi.

Kongrelerin yenilenme süreci olduğunu dile getiren İl Başkanı Mustafa Köse, tüm teşkilatlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Köse, “AK Parti demokrasiye ve ülkemizin birlik ve beraberliğine önem vermiştir. Şimdi hedefimiz Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olan 2023’te ikinci atılımı yapmayı hedefliyoruz. AK Parti bir çok yapılamaz denilen icraatı gerçekleştirdi. Ülkemiz insanın geleceğe olan güvenini pekiştirdi. Başlatılan, bitirilen ve devam eden projeler ülkemiz insanına haklı bir güven kazandırdı. AK Parti vizyonuyla, misyonuyla ve duruşuyla sadece ülkemizin değil, dünyadaki tüm mazlumların umudu olmuştur” dedi. İl Başkanı Mustafa Köse sözlerini şöyle sürdürdü:

“13 yıllık AK Parti iktidarının başlatılan büyük hizmetler ve demokratikleşme süreci için 2015 genel seçimlerinden zaferle çıkabilmek ve yeni anayasa için, paralelcilere, şantajcılara fırsat vermemek için, yeni Türkiye yolunda teşkilatlarımızla birlikte çok ama çok çalışacağız. Bugün çok daha büyük hedeflerle yolumuza devam ediyoruz. 2023, 2053 hatta 2071 diyoruz ve ilerliyoruz. Büyük bir aileyiz biz. Mahallemiz, beldemiz, ilçemiz AK Parti adı altında saflarımızı sıklaştırarak yürümeye başladık ve devam edeceğiz. Bu süreçte çok ciddi sıkıntılar yaşadık. Her fırsatta bize, ‘AK Parti dağılacak, başına şunlar gelecek, bunlar gelecek’ dendi. Ama AK Parti’nin arkasında öyle bir güç, öyle bir teşkilat ve millet vardı ki, her seferinde yürüyün arkanızda biz varız dedi. İşte böylesi bir güçle Antalya ve ülkemizin geleceği için emin adımlarla ilerliyoruz. Şimdi önümüzde 2015 genel seçimleri var. İnanıyoruz ki bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki genel seçimlerde de milletimiz bize güvenini sürdürecek ve yetkiyi bize verecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur çünkü bizler milletimize güvendik onlar da bize güveniyor.”