Antalya’nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi pansiyonunu denetledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, 200 öğrencinin kaldığı Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi pansiyonunu denetledi. Nöbetçi öğretmenlerden pansiyon hakkında bilgi alan Kocagöz, yatakhane, lavabo, yemekhane ve çamaşırhaneyi denetledi. Daha sonra etütlerde ders çalışan öğrencilerle bir sohbet eden Kocagöz, istekleri olup olmadığını sordu.

Eğitimde kaliteyi yakalamak için öğrencilerin barındıkları yerlerin çok önemli olduğunu belirten Kocagöz, "Olumsuz her durum, öğrencilerin psikolojisini kötü etkiler. Yaptığım incelemeler sonrası pansiyonun adeta turistik bir otel kalitesinde olduğunu gördüm. Öğrencilerimizi kaldıkları ortamda rahat ettirirsek, eğitimde istenilen başarıya daha da yaklaşmış oluruz" dedi.

Bir ülkenin kalkınmasının temel şartlarından birinin nitelikli insan gücü olduğunu söyleyen Kocagöz, "Bu nedenle geleceğimizin güvencesi olan siz öğrencilerimizi, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirmek için tüm imkanlarımızı sizlerin hizmetine sunma çabası içindeyiz" diye konuştu.