Yaşar Tabur’un başkanlığındaki Antalya Bütünşehir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Aksu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kısa adı ANTÜMDER olan Antalya Bütünşehir Kültür ve Dayanışma Derneği belediye başkanlarını ziyaret ediyor. Aksu Belediyesi’ni de ziyaret eden dernek yönetimi çalışmaları hakkında Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ve Başkan Yardımcısı Remzi Sadi’yi bilgilendirdi.

Antalya Bütünşehir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Tabur, derneğin ihtiyaçtan doğduğunu belirterek, “Seçim döneminde köylerin ihtiyaçlarını gördük. Bu ihtiyaçları gidermek, belediyelerin sivil insiyatifi olmak amacıyla kuruldu. Türkiye’de bir ilk. Özellikle taşrada yaşayan vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Vatandaşı doğru bilgilendirmek, katkı vermek istiyoruz. Sizlerle yürütebileceğimiz projeler olabilir, ortak çalışmalar yapabiliriz. Bizler belediyeler ile kültürel ve sosyal çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise derneğe çalışmalarında başarılar diledi.