Aydın Ticaret Borsası İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri belirlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu Yönetmeliğine göre bugün 10.00 - 16.00 saatleri arasında tüm ülke genelinde İl Kadın girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği seçimleri gerçekleşti. Aydın ilinde koordinatörlüğü Aydın Ticaret Borsası tarafından yürütülen İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği seçimleri sonucunda, İcra kuruluna Berna Akyüzlü, Semra Ağaççı ve Tülin Abacı seçildi. İl Genç Girişimciler Aydın Ticaret Borsası İcra Komitesine ise Borsa üyelerinden Semih Sabuncu asil üye, Hikmet Uyar ise yedek üye olarak belirlendi.

25 Aralık 2014 tarihi itibariye Tüm ülke genelinde yapılan Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği seçimi Aydın Ticaret Borsası ve aynı zamanda Aydın ilinde bulunan diğer oda ve Borsalarda gerçekleşti. Yapılan seçimlerde belirlenen Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyelerinin dağılımına göre Aydın Ticaret Borsası 3, Aydın Ticaret Odası 4, Aydın Sanayi Odası 1, Söke Ticaret Odası 1, Söke Ticaret Borsası 1, Nazilli Ticaret Odası 1, Nazilli Ticaret Borsası 1, Didim Ticaret Odası 1 Kuşadası Ticaret Odası 2 kişi olmak üzere Aydın ilinde toplam 15 kişiden oluşacak olan İl İcra Komitesi Üyeleri 09 Ocak 2015 kadar ilk gündemli toplantılarını Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde gerçekleştirerek, bu toplantıda üyeler başkan ve başkan yardımcılarını seçerek görevlerine başlayacak.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; “Koordinatörlüğünü Borsamızın yürüttüğü Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyelerimizin ve Sanayi Odamız tarafından koordinatörlüğü yürütülmekte olan Genç Girişimciler Kurulu İcra komitesi üyelerimizin görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.