Antalya’nın Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ile birlikteki Osman Önal İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Erol Tanrıkulu,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, hayırsever İrfan Önal tarafından yaptırılan Osman Önal İlkokulu’nu ziyaret ederek sınıflarda öğrencilerle sohbet etti. Okul Müdürü Hasan Karatopak, hayırsever İrfan Önal, Okul Aile Birliği Başkanı Şefik Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocahgöz, Şube Müdürü Fatih Özbay ile birlikte sınıfları gezen Kaymakam Erol Tanrıkulu, öğrencilerle de sohbet etti.

Kaymakam Tanrıkulu, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatlarıdır. Hiçbir başarıyı yeterli görmüyoruz. Çocuklarımızın daha çok başarılı olmaları için elimizden gelen çabayı serf etmek zorundayız. Okulumuzu idarecisi, öğrencisi ve velileri ile bir bütün olarak düşünüyorum ve bunların hepsinin sıkı bir iletişim halinde olması gerektiğine inanıyorum. Çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmesi için devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiştir. Kaymakamlık olarak, çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel mirasın iyi bir eğitim olduğunu bilinci ile geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi için her türlü desteği sağlıyoruz" dedi.