Kepez Belediyesi, Göçerler Mahallesi’ne inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesinin çevresindeki imarlı yolları ulaşıma açıyor.

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz dönem mevcut yollarını asfaltladığı mahallenin kapalı olan imarlı yollarını da ulaşıma açıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgeyi yeni yollarla buluşturuyor. Masadağı bölgesi ile Hacılar yerleşim yeri arasında yeni yol çalışmasının geçtiğimiz aylarda tamamlandığı bildirilirken, Masadağı ve Çankaya Mahallesi ile Göçerler Mahallesi arasında yeni yol inşaatının devam ettiği belirtildi.

Toplam bin 500 metre uzunluğunda, 22,5 metre genişliğindeki yol çalışmasında son aşamaya gelindiği ifade edilirken, önümüzdeki günlerde bölgede 500 metre uzunluğunda yeni bir çalışmanın daha başlayacağı açıklandı. Çalışmalar tamamlandığında bölgeye inşa edilecek olan bin yatak kapasiteli şehir hastanesinin çevresinde açılmamış imarlı yol kalmayacağı kaydedildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü bölgede devam eden yol çalışmalarını inceledi. Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır yol çalışmaları ile ilgili olarak Başkan Tütüncü’yü bilgilendirdi. İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Tütüncü, azimli ve gayretli çalışma sonucu 2014’te Kepez’i değiştiren, dönüştüren pek çok hizmete imza attıklarını söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, Göçerler-Masadağı, Masadağı-Hacılar yollarının, bölgeye yapılacak olan şehir hastanesi için önemli bir alt yapı hizmeti olduğunu, Göçerler ile Masadağı’nı birbirine bağlayacak olan yolun Kepez ve bölge için önemli bir yatırım olduğunu belirtti. Başkan Tütüncü, yolların asfaltının ise 2015 yılı içerisinde yapılacağı söyledi.