Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kepez İlçe Kongresi, pazar günü Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri tüm partilileri kongreye davet ederken, “Geniş bir katılımla gerçekleşeceğine inandığımız kongremizi bir bayram, bir şölen havasında gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi. 450 bin nüfuslu, 313 bin seçmenli Kepez’de ilçe başkanlığı yapmanın hem çok zor hem de çok keyifli bir iş olduğunu belirten İşeri, “Türkiye’de bir çok ilden büyük olan Kepez’in halkına hizmet edebilmek, halkımızın dertlerine derman olmak için çaba göstermek bizim için tarif edilemez bir duygu. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne mahalle yapılanmamız sayesinde gerek kadın kolları, gerekse gençlik kollarımız ile birlikte büyük bir özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Görev yaptığımız süre içinde yapılan seçimlerde partimize önemli hizmetler verdik. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 46.7, yerel yönetimler seçimlerinde yüzde 41.0 oy aldık. Bu başarıda bizlerle davamıza sahip çıkan tüm kardeşlerimin katkısı vardır” diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten İşeri, “Başkanımızın çözüm odaklı hizmetlerine de teşkilat olarak katkı koymak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Ayda iki kez esnaf ziyaretleri yapıp vatandaşımızın derdini yerinde dinliyoruz. Kepez’i gecekondu görüntüsünden kurtarıp, yaşanabilir bir cazibe merkezi haline getirmeye çalışan Başkanımız Hakan Tütüncü ile gönül birlikteliği yapmaktan ve aynı hedefe koşmaktan dolayı da büyük bir onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Yerel seçimler sonrasında Antalya adeta bir şantiye haline geldi. Bir çok bölgede muhteşem işler yapılıyor. Verilen sözler tek tek tutuluyor ve tutulmaya da devam edecek. Belediyecilik bizim işimiz. Biz bu işi en iyi yapan partiyiz. Başkanımızla Antalya’ya hizmet etmekten ve bu ekibin içinde olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Her hafta Salı günleri halk günü yapmaya devam ettiklerini de hatırlatan İşeri, tüm partilileri Pazar günü Erdem Bayazit Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da yapacakları kongreye davet etti.