Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor, iki Kemer galibiyetinin ardından hemen Ormanspor deplasmanı hazırlıklarına başladı.

İki haftadır galibiyet serisini bozmadan ilerleyen Kepez Belediyespor, play-off’lara kalabilmenin mücadelesini veriyor. Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor, deplasman hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Yeni Kemer ve bu hafta Yeşil Kemer deplasmanından 3’er puanla dönen Kepez Belediyespor, bu hafta Orman Spor deplasmanından da 3 puan almak için mücadele edecek.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu’nda hazırlıklara başlayan Kepez Belediyespor’lu oyuncuların galibiyet morali antrenmana da yansıdığı görüldü. Mehmet Uğurlu koordinatörlüğü’nde çalışan oyuncular idmanda ısınma, maça yönelik dayanıklılık ve yarı alanda oyun kurma çalışmaları yaptı. Orman Spor deplasmanı hakkında düşüncelerini aktaran Antrenör Mehmet Uğurlu, "Hedefimiz play-off’lara kalarak BAL ligine çıkmak. Bunun içinde Ormanspor deplasmanı bizim puan almak istediğimiz bir deplasman. İki haftadır deplasmandan 6 puanla döndük ve bu hafta da Orman maçından da 3 puan alarak galibiyet serisini bozmak istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Ormanspor, Kepez Belediyespor karşılaşması 28 Aralık Pazar günü Orman Bölge Müdürlüğü Sahası’nda saat 14:00’da başlayacak.