Akdeniz Belediyeler Birliği’nin öncülüğünde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na (Antalya City Expo) katılan Kepez Belediyesi standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği Antalya City Expo İstiklal Caddesi’ndeki tramvayların bire bir kopyası ile girişteki ilk stant olan Kepez Belediyesi dikkatleri çekti.

Her yıl binlerce ziyaretçinin adım attığı fuar, ANFAŞ Expo Center’da 26 Mart’a kadar sürecek. Fuarda yer alan belediyeler ile tedarikçi firmalar, ziyaretçilerin dikkatini çekmek için özel tasarımlarda stantlarını hazırladı. Firmalar, renkli ve yöresel ürünlerden oluşan stantları ile en yoğun dikkati çekmek için birbiriyle yarışıyor.

Fuarda ziyaretçileri ilk karşılayan stant Kepez Belediyesi oldu. Hizmetlerinin minyatürlerini ve özel yapım nostalji tramvayını sergileyen Kepez Belediyesi, her yıl olduğu gibi yine fuarın en dikkat çeken standı olmayı başardı. Sürekli çay ikramının yapıldığı stantta, belediyenin ücretsiz sunduğu kültür-sanat etkinlikleri rehberi ile çeşitli yayın organları dağıtılıyor. Standın en dikkat çeken yönü ise, İstiklal Caddesi’nde hizmet veren nostalji tramvayının kopyası oldu. Özel aydınlatma ile sunulan tramvay ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen ziyaretçiler sıraya girdi. Kablosuz internet ağı ile stanttaki bilgisayara bağlanan fotoğraf makinesi ile Nostalji Tramvayı’nın yanında poz veren ziyaretçiler, anında bu fotoğrafın baskısını alabiliyor. Üstelik, fotoğrafı üzerine isim de yazılıyor. Fotoğraf baskısı, karton çerçevesi ile birlikte hediye ediliyor.