Basketbol’da şaha kalkan Kepez Belediyespor, galip gelmek uğruna var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Hafta boyunca her gün günde çift antrenmanlarla Melikgazi Belediyespor karşılaşmasına hazırlık yapan Kepez Belediyespor, deplasmandan galip gelmek istiyor.

Türkiye Erkekler Basketbol 3’üncü Lig’inde bu hafta sonu Pazar günü Melikgazi Belediyespor ile mücadele edecek olan Kepez Belediyespor, lig başından itibaren 5 maçtan 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle döndü. Ancak Kayseri takımı olan Melikgazi Belediyespor Basketbol takımı, 5 haftalık süreçte,1 galibiyet ve 4 mağlubiyetle ligde mücadele ediyor.

Geçtiğimiz hafta ligin namağlup takımı FMV Işıkspor’a yenilgiyi tattırarak, puan kaptırmayan Kepez Belediyespor basketbol takımı, bu hafta da Kayseri’den galip gelmek için mücadele edecek.

Kepez Belediyespor’un takım koçu Engin Taşkıran, hafta boyunca her gün çift antrenmanla oyuncuları Kayseri deplasmanına hazırlayarak, "Zor bir deplasman olduğu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak Kayseri’den de galibiyetle dönmek arzusundayız" şeklinde konuştu.

Melikgazi Belediyespor maçı için Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, Pazar günü Kayseri Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 16:00’da oynanacak.