Haftalar boyunca galibiyet serisini bozmadan liderliğe yükselen Kepez Belediyespor’un 12 dev adamı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün konuğu oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün makamında gerçekleşen toplantıya, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Kulüp Müdürü Birkan Aslan, Kulüp Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, Takım Koçu Engin Taşkıran, Halil Kır, Mustafa Şimşek, Coşkun Güvenç ve sporcular katıldı.

Başkan Hakan Tütüncü basketbolcuları tebrik ederek, sporun merkezi Kepez’de temel amaçlarının insanlara sporu sevdirmek olduğunu vurguladı. Kepez Belediyesi olarak oldukça genç bir nüfusun bulunduğu bölgemizde gençlerimizi spora teşvik etmek, spor alt yapısına katkı sağlamanın amaçları arasında yer aldığına dikkat çeken Başkan Tütüncü, "Belediyelerin halka yönelik sportif faaliyetlerine ağırlık vermesinin doğru olduğu inancını taşıyorum. Gençlerimizi sporu sevdirmek, spor sevgisini onların içine yerleştirmek bizler için çok önemli. Siz de bu anlamda başarılı bir lokomotif olma yolunda ilerliyorsunuz. Türkiye içinde örnek bir kulüp olacaksınız takip edilen bir model olacaksınız" dedi.

Kepez Belediyesi Spor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise ziyarette yaptığı konuşmada kulübe vermiş olduğu destek için Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Konuşmaların ardından oyuncular ile sohbet eden Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Kepez’in 12 dev adamı ve kulüp yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.