Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Lig’inde bu hafta İzmir Gelişim Koleji ile karşılaşan Kepez’in Sultanları deplasmandan galibiyetle döndü.

Lig başından itibaren iyi oynayan ancak talihsiz bir şekilde haftalardır mağlubiyet alan Kepez Belediyespor, Tekstilspor maçından sonra aldığı galibiyet morali ile bu hafta İzmir Gelişim Koleji deplasmanından da eli boş dönmedi. Puanlar vermeye niyeti olmayan Kepez’in Sultanları gittiği İzmir deplasmanında 3-1’lik skorla evine döndü. İzmir Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabaka da maçın başından sonuna kadar Kepez’in Sultanları rakibi Gelişim Koleji karşısında üstün bir oyun sergiledi. İki set önde giden Kepez’in Sultanları 3’üncü seti vererek 4’üncü seti oynamak zorunda kaldı. 4’üncü setide alan Kepez Belediyespor deplasmandan 3-1 galip döndü.

Çekinerek gittikleri İzmir deplasmanı hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Necdet Yüksel, “Çekinerek geldiğimiz İzmir deplasmanından galibiyetle döndük. Gelişim koleji genç, dinamik ve tecrübeli bir takım olmasına rağmen baştan sona üstün oynadığımız maçı galip bitirdik. Bunun için mutluyuz”dedi.