Her yıl tekvando dalında şampiyonalara katılan Kepez Belediyespor’lu tekvandocular, Türkiye Tekvando Federasyonu poomse ve teknik kurullarında, milli takımda sporcu ve antrenör olarak bulunan Milli Takım Antrenörü Cihat Ramazan Gürbüz ile İran ve Danimarka’da görev yapmış antrenör eşliğinde çalışıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tekvando savunma sporunun önemine değinerek gençlere kattığı değerleri, "İyi sporcu yetiştirmenin yanı sıra, zihinsel olarak derslerinde başarılı, kendine güvenen, dürüst, ahlaklı, vatansever, bedensel olarak da güçlü fizik, kabiliyet ve dengeli gelişmeyi sağlamayı amaç edinmiştir" şeklinde sıraladı. Başkan Tütüncü, Kepez’li velilere de çocuklarını mutlaka spora yönlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise yaz ve kış okulları açarak bir çok branşta çocukların boş vakitlerinde spora yönelmelerini sağladıklarını kaydetti. Ünlüoğlu, “Tekvando branşı ile yakaladığımız başarıların arkasında Milli Takım antrenörlerimizden Cihat Ramazan Gürbüzün desteği büyük. Savunma sporu olan tekvandoya katılım her geçen gün artıyor” dedi.