Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği “Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları”, düzenlenen ödül töreniyle son buldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatür’ü anma haftasında her yıl düzenlenen Atayı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları’nın bu yıl altıncısı gerçekleştirildi. Antalya Setur Maina açıklarında sıralanan yat ve yelkenler Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in start vermesinin ardından yarışa başladı.

Bu yılki yarışlara 14 yat ve 50 yelkenin katıldığını belirten Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Ata’yı anma yat ve yelken yarışlarına bu yıl 14 yat ve 50 yelken katıldı. Burada amacımız iyi bir denizci olan Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve gençlerimize, çocuklarımıza denizi sevdirmek. Konyaaltı Belediyesi olarak bu yıl 6’ncısını düzenlediğimiz Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları’yla bir geleneği daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Başkan Muhittin Böcek, yaklaşık 70 sporcunun katıldığı yarışların sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.