Konyaaltı Belediyesi TMH Korosu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında sahne aldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma etkinlikleri Konyaaltı Belediyesi’nde, TMH Korosu’nun anlamlı konseriyle devam etti. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Çanakkale Türküleri Konseri’ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ahmet Yiğit Aktı şefliğinde sahne alan Konyaaltı Belediyesi THM Korosu 18 parçadan oluşan iki bölümlük bir konser gerçekleştirdi. İki saat süren konserde THM Korosu, ‘Çanakkale içinde aynalı çarşı, Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa, Şu kışlanın kapısına, mail oldum yapısına ve Sarı zeybek şu dağlarda yaslanır’ gibi birbirinden değerli eserleri seslendirdi.

Solo türkülerinde seslendirildiği konserde Burcu Sarıkaya, ‘Atabarı’, Celal Bay, ‘ Yiğitler silkinip ata binende’, Gaye Dağ ‘ Yeni cami avlusunda ezan sesi var’ türküleri ile sahne aldı. Bu yıl dördüncü kez türkü severlerle buluşan Konyaaltı Belediyesi THM Korosu, izleyenlerden de büyük bir alkış aldı.