Konyaaltı Belediyesi, “Sağlık, Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri” projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 65 yaş üstü kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilere hizmet vermeye devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 65 yaş üstü yaşlı, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilere sağlık hizmetinin yanı sıra evde temizlik hizmeti de veriyor. “Sağlık, Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri” projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 65 yaş üstü kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilerin evleri temizleniyor.

Belediyelerin temel hizmetleri yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetlere de ağırlık verdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu kapsamda “Sağlık, Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri” projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Geçtiğimiz aylarda başlattıkları “Sağlık, Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri” projesi kapsamında evde sağlık hizmeti ile birlikte evde temizlik hizmeti de verdiklerini ifade eden Başkan Böcek, belediye de görevli ekiplerin her ay düzenli olarak temizlik yaptığını bildirdi. Başkan Böcek, projeyle amaçlarının yardıma muhtaç kimselerin bir ölçüde elinden tutmak olduğunu bildirdi.