AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi gerçekleşti. Mevcut Başkan İlhami Yıldıran, 213 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

İsinda Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye; AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Finike, Demre İlçe Başkanları ve çok sayıda parti üst düzey yöneticisi katıldı.

Kongrede divan başkanlığına Fikret Yağcı seçildi. İlk olarak Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran bir konuşma yaptı. Yıldıran, “Kongreler yenilenme sürecidir. Biz de bu süreci gerçekleştiriyoruz. İlçemizi dinamik bir kadroyla temsil edeceğiz. Gün kırgınlık değil, kenetlenme günüdür. Hep birlikte yorulmadan koşturacağız. Önümüzdeki seçimleri de kazanacağız” diye konuştu.

AK Parti’nin Korkuteli’nde sürekli oyunu arttırdığını da belirten Yıldıran, “13 yıllık iktidarda olan partimiz ilçemizde oy oranını arttırmıştır. Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zirveyi Akseki ile birlikte paylaştık. Bu başarımız nedeniyle başta bakanlarımız olmak üzere birçok yöneticimizden tebrikler aldık” dedi.

Korkuteli’ne yeni yatırımlar kazandırabilmek için çalışmaya devam edeceklerini de söyleyen Yıldıran, “İnşallah bundan sonra da ilçemize yeni yatırımlar kazandıracağız. 2015 Genel Seçimleri çok önemli. 330 milletvekilini yakalamalıyız. Ak Parti istikrarın ve güvenin partisidir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmalıyız” diye konuştu.

AK Parti yönetimlerinde görev yapmış herkese teşekkür eden Yıldıran, “Partimizin bugünlere gelmesinde gayretleri olan herkese teşekkür ediyorum. Bize oylarını veren tüm seçmenlerimize ayrıca teşekkür ederim. Sizlere layık olmak için elimizden geldiğince mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçeye kazandırdıkları hizmetleri de kısaca anlatan Yıldıran, “Korkuteli’ne Fatma Cadıl Fen Lisesini kazandırdık. Kapalı devre devam ediyor. Hastanemiz 5 Ocak’ta hizmete açılacak. Hal ve otogarın açılışını yapacağız. Osman Önal Ortaokulu’nun ihalesini yapacağız. Engelli sınıfları açtık. Büyükşehir en fazla hizmeti Korkuteli’ne yaptı” diye konuştu.

“ÜYE SAYIMIZI 9 BİN 800’E ÇIKARDIK”

Korkuteli’nde üye sayısını 9 bin 800’e çıkardıklarını da aktaran Yıldıran, “Bu kongreden elde edeceğimiz güçle, azimle mücadelemize devam edeceğiz. Kongreler bayrak yarışı değil, hizmet yarışıdır. AK Parti bizim aşkımızdır. Hedef 2023. Durmak yok, yola devam” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından delegeler tarafından yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla oy kullanımına geçildi. Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan İlhami Yıldıran, 400 delegenin 213’ünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

ASİL YÖNETİM LİSTESİ

AK Parti’nin ilçe yönetiminin asıl listesinde; Mahmut Bilgiç, Veysel Yılmaz, Lütfi Yapıcı, Nuri Kurt, Ömer Ali Aygün, Fazlı Cibi, Cemile Akdağ, Kemal Sancaktar, Mahmut Esgün, Mediha Okutan, Cafer Tayyar Yörük, Ahmet Zorlu, Mehmet Fatih Okutan, Şevket Kök, Nur Şahin, Ogün Taş, Mustafa Develi, Ömer Koca, Sefa Aydemir, Mustafa Ağaroğlu, Yusuf Çukur, Reyhan Daşkaya ve Murat Çil yer aldı.

YEDEK YÖNETİM LİSTESİ

Yedek Yönetim listesi ise; Mehmet Moğol, İsmail Yılmaz, Ali Öztürk, Bünyamin Adrasan, Şeref Kızılkaya, Şerafettin Şahin, Abdurrahman Gökçe, Muhittin Koç, Mustafa Karamanlar, Metin Sağlam, Orhan Keke, Nuran Özkan, Mehmet Saçkan, Fettah Günal, Sulfi Bülbül, Hayri Sardoğan, Süleyman Yavuz, Asil Manavoğlu, Süleyman Özdemirci, Fevzi Duymuş Şahali Sarıcalar, Hüseyin Ay, Hayri Bakacak, Sami Yıldırım ve Fatih Paylı’dan oluştu.

ASİL İL DELEGELERİ LİSTESİ

AK Parti İl Delegeleri ise; İlhami Yıldıran, Mustafa Akdeniz, Hüseyin Karaceliloğlu, Sadullah Bayar, Hasan Ali İrban, Hüseyin Torun, Kadir Sarıcalar, Şefik Kılıç, Celal Büyükyıldız, Mehmet Manavoğlu, Emin İsen, İbrahim Yavaş, Ahmet Memioğlu, Şevki Yücel, Ayla Alptekin, Veli Bozova, Mahmut Bilgiç, Veysel Yılmaz, Lifti Yapıcı, Nuri Kurt, Arif Çoraman ve Eyüp Çetmi’den oluştu.