Antalya’nın Korkuteli ilçesi Beğişliler Kültür ve Dayanışma Derneği, 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Datköy Ramazan Karabağır İlk ve Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulda yeni yönetim oluştu. 96 üyesi olan Beğişliler Kültür ve Dayanışma Derneği yoklamada yeterli çoğunluğun toplanmasının ardından Genel Kurul Başkanlık Divanı ve Divan Üyelikleri belirlendi.

Divan seçiminden sonra faaliyet raporu okunarak, bilançosu sunuldu. Faaliyet raporunu okuyan Başkan Süleyman Karakuş, "14 yıl önce kurulan derneğimiz, Beğiş Mahallesi ve yaylada yapılan etkinliklerde üzerine düşeni yaparak, üstlendiği misyona uygun olarak bugüne gelmiştir. Antalya ve Korkuteli’nde çok önemli bir konumda yeri olan Beğişliler Kültür ve Dayanışma Derneği, sosyal sorumluluk bilinci içerisinde faaliyetlerini sürdürmektedir" dedi.Derneklerin hemşehri ilişkileri ile toplumu bir araya getirerdiğini belirten Karakuş, "14 yıldır dernek çalışmalarına bütün üyelerin katılmasını sağlamak, yapılan çalışmaların üyelerin tamamına en hızlı şekilde ulaşmasını sağlamak, dernek çalışmalarının yürütülmesinde saydam ve açık bir yol izlemek öncelikli ilke olmuştur” dedi.

Konuşmanın ardından Denetleme Kurulu Raporu okunarak müzakere edildikten sonra Yönetim ve Denetleme Kurulu oybirliğiyle ibra edildi. Tek listeyle gidilen Genel Kurul’da teklifle açık oylama yapıldı. Açık oylamada liste oybirliğiyle seçildi.

Beğişliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin yeni yönetimi, "Aziz Dincer, Veli Kısa, Ragip Öztürk, Abdullah Yıldırım, Hüseyin Yalçın, Yüksel Karaman, Bekir Sancaktar, Hidayet Özdemir, Ali Tekelioğlu, Hüseyin Sancaktar, Ekber Arslan, Tevfik Arıtürk, Nurettin Koca, Durmuş Özdemir, Adem Dincer, Ahmet Kıvrak, Erkan Arıtürk, Ömer Kaya, Erdal Arslan, Osman Yavuz!dan oluştu.