Korkuteli Belediyespor As Başkanı M.Emin Kolan, "Bir Atkı da Sen Al" kampanyası kapsamında hayırsever ve partileri ziyaret etmeye devam ediyor.

Kulübün As Başkanı Mehmet Emin Kolan, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’ı ziyaret ederek bir atkı hediye ederek, kulübün son durumunu, haftalar sonra ilk galibiyeti alıp düşme potasından çıktıklarını anlattı. Kolan, Korkuteli Belediyespor takımı için gelir elde etmek için çalıştıklarını ifade ederek, "Şu anda Belediyesporun 300 lisanslı sporcu var. Maddi imkanlarımız çerçevesinde gençlerimizin spor yapabileceği ve kendilerini geliştirecekleri olanaklar sunmaya çalışıyoruz. Futbol, tekvando, wushu ve güreş takımlarımız başarıdan başarıya koşuyor. Bizler de kulübe sahip çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

Korkuteli Belediyespor As Başkanı Mehmet Emin Kolan’a başarılar dileyen AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ise, “AK Parti İlçe Teşkilatı olarak spora ve sporcuya her zaman destekçiyiz. Korkuteli Belediyespor’a sahip çıkmak için çalışalım. Bize düzen göreve her zaman hazırız" ifadelerini kullandı.