Antalya’nın Serik İlçesine bağlı Hasdümen Köylüleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ndan, Su Kavuştu Deresi üzerine yapılmasını istedikleri köprünün inşaatında sona gelindi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı’nın talimatları doğrultusunda yapılan etüt ve incelemelerin ardından, Hasdümen Köyü Su Kavuştu Deresi üzerine köprü inşaatına başlandı.

DSİ Antalya Bölge Müdürü, Turkay Özgür şube müdürleri ile birlikte yapımı devam eden köprü inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan Turkay Özgür, “ Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı tarafından verilen talimat doğrultusunda Hasdümen Köyü Sindi Suyu (Su kavuştu) Deresi üzerine bir adet köprü yapımına başlanıldı. Köprü inşaatının yüzde 75’lik kısmı tamamlandı. İnsan için yapılan hiçbir yatırım boşa değildir. Bugün burada vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizleride çok ama çok mutlu etmiştir” dedi.

Hasdümen Köyünden Mehmet Emin Taş’da, “ Osman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na sorunumuzu aktarmıştık. Sağolsun çok kısa bir zamanda bizi bu sıkıntıdan kurtarmak için DSİ gerekli çalışmayı başlattı.İnşallah köprümüzün yapımı tamamlanmak üzere Bakan Eroğlu’na bizzat teşekkür etmek için Antalya’ya gelmesini dört gözle bekliyoruz’’diye konuştu.