AK Parti Kumluca İlçe Teşkilatı tarafından 14 Kasım’da yapılacak olan 5. Olağan Genel Kurul öncesinde oy kullanacak delegelerin seçimi yapılıyor.

Kumluca AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 14 Kasım’da yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında oy kullanacak delegeler için delege seçimleri yapılıyor. İlçeye bağlı Mavikent, Yeni Mahalle ve Altınyaka Mahallelerinde delege seçimleri yapıldı. Seçimlerde Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve AK Parti Kumluca ilçe Başkanı Arif Yavuzer de oy kullandı.

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, “İlçe kongremiz 14 Kasım Cuma günü yapılacak. AK Parti Kumluca İlçe Temsilciliği 5. Olağan Kongresi öncesi 18-19 Ekim tarihlerinde delege seçimleri tamamlanacak” dedi. Kumluca’nın 41 mahallesinde 400 delege seçileceğini belirten Yavuzer, “Her mahallenin kaç adet delege çıkaracağını genel merkezin belirlediği bir formülle bulunuyor. 400 mahalle delegesinin yanı sıra 26 tane de tabi delege var. En fazla delege sayısı 48 delege ile Mavikent’te. Beykonak 41 ve Bağlık Mahallesi de 21 delege ile temsil edilecek. Kumluca’da 2 delege sayısı ile Beşikçi, Çaltı, Çayiçi, Dereköy,Gölcük, Karacaağaç, Toptaş, Yenikışla ve Yeşilköy Mahalleleri en az delegeye sahip mahalle oldu” diye konuştu.