Kumluca Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya 25 meclis üyesinden 23’ü katıldı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Aralık ayı meclis toplantısının 2014 yılının son toplantısı olduğunu ve toplantıda alınacak kararların ilçeye hayırlı olmasını temenni ettiğini bildirdi.

Başkan Çetinkaya, daha sonra sırasıyla meclis üyelerine gündem maddelerini okuyarak oylamaya sundu. Gündem maddelerinde belediyede çalışan geçici işçilerin yıllık vizeleri,2015 yılında yapılacak meclis toplantı günlerinin belirlenmesi, 2015 yılı tarife ücretlerinin belirlenmesi ve ilçeye yapılacak özel eğitim kurumu için imar planı tadilatı yapılması gündem maddeleri görüşüldü.

Görüşülen gündem maddelerinin tamamı oy birliğiyle kabul edildi. Toplantı sonunda toplantıya katılan mahalle muhtarları ve belediye birim müdürleri yaptıkları hizmetleri anlatarak meclis üyelerini bilgilendirdiler.