30 Kasım Pazar günü evinde İstanbulspor ile karşılaşacak olan Spor Toto 3 Lig 1. Grup ekiplerinden Manavgatspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarını Antalya’nın Manavgat ilçesi Evrenseki’deki tesislerinde sürdürüyor.

Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, evlerinde ağırlayacakları İstanbulspor maçında galibiyet hedeflediklerini belirterek, "Sarı kart cezalısı olan Baran dışında sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. İstanbulspor karşısında mutlak galibiyet bekliyoruz" diye konuştu. Son maçta Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 yenildiklerini hatırlatan Atalay, "Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Darıca Gençlerbirliği maçında iyi mücadele ettik. Pozisyon zenginliği ve üstünlük bizdeydi. Çok iyi mücadele ettik. Ancak 58’inci dakikada tartışmalı penaltı ile 1-0 yenik durumu düştük. Çok bakılı oynamamıza rağmen gol yollarında başarılı olmadık“ dedi.

İstanbulspor maçı ile şansızlığı kırmak istediklerini dile getiren Atalay İstanbulspor maçına 3 puan için çıkacklarını ve İstanbulspor maçını alıp yeniden çıkış yapmak istediklerini söyledi.

Atalay, 30 Kasım Pazar günü Evrenseki stadında oynayacakları karşılaşmaya Manavgatlı sporseverleri davet etti.