Antalya’nın Manavgat ilçesinde Sarılar Zeki Vargün İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri çevre konusunda göstermiş oldukları duyarlılık nedeniyle TEMA Vakfı üyeliğine kabul edilirken, 35 öğrenciye üyelik kartlarının yanı sıra Yeşil Yaprak ve Tema Vakfı rozetleri teslim edildi.

Sarılar Zeki Vargün İlkokulu’nda düzenlenen törende TEMA Vakfı Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora, Sarılar Zeki Vargün İlkokulu öğretmeni ayrıca TEMA Vakfı Antalya Ekolojik Okur Yazar Öğretmeni Zeynep Aras, Okul Müdürü Hüseyin Gök, Sarılar Zeki Vargün İlkokulu Yavru TEMA Öğretmeni Yusuf Korkmaz ve TEMA gönüllüleri hazır bulundu.

Törende konuşan Manavgat TEMA Temsilcisi Şenay Malbora, öğrencilere çevreye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, "2010 yılından bugüne kadar Milli Eğitim Bakanlığı ile TEMA Vakfı arasında yapılan protokol gereği artık okullarda okul öncesi Minik TEMA, 1,2,3’üncü sınıflar Yavru TEMA ve 5,6,7,8’inci sınıflar da ortaokul TEMA olarak adlandırılıyor. 2010 yılından bu yana yaptığımız çalışmalar kapsamında Sarılar Zeki Vargün İlkokulu da bu okullardan bir tanesi" dedi.

TEMA Antalya Ekolojik Okuryazar Öğretmen Zeynep Aras, "3/A sınıfı öğrencileri tamamı yani 35 öğrenci TEMA’ya gönüllü üye oldular. Sınıf olarak Yeşil Yaprak aldık. Okulumuzda 3/B sınıfı ile birlikte başarılı bir şekilde Yavru TEMA programını uyguluyoruz. Öğrencilerimiz yeşili ve doğayı çok seviyorlar. Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiği kadar TEMA’ya destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.